Auto op afbetaling zonder BKR

Auto op afbetaling zonder BKR

Wilt u een auto op afbetaling zonder BKR? Wanneer u hierover nadenkt, moet u weten dat dit bij een reguliere autodealer niet gemakkelijk zal gaan. Veel bekende banken zullen er ook niet zo snel aan meewerken. Daarom moet u op zoek gaan naar een alternatief. Er zijn een paar mogelijkheden waar u dan aan kunt denken. De eerste optie waar u aan kunt denken is een auto kopen via huurkoop. U kunt namelijk een auto kopen op afbetaling zonder BKR door gebruik te maken van huurkoop. Het lijkt veel op geld lenen, maar eigenlijk is het dat niet. U gaat namelijk de auto voor een bepaalde periode huren. Daarbij moet u iedere maand de huur betalen en daardoor wordt u steeds een beetje meer de eigenaar. U kunt het dan zo zien dat de huur die u betaalt een deel van de afbetaling is. Als de contractperiode is afgelopen, bent u volledig eigenaar van de auto. Hierdoor kunt u dus een auto kopen op afbetaling zonder BKR. Er is wel een aspect waar u op moet letten en dat is dat u tijdens de looptijd niet volledig eigenaar bent van de auto. Als u in gebreke blijft (een termijn niet betaalt), kan de auto u worden afgenomen.

Auto op afbetaling zonder BKR via particulieren

Een auto kopen op afbetaling zonder BKR kan ook als u zaken gaat doen met een particulier. U komt samen overeen voor welk bedrag u de auto over gaat nemen. De betaling kan ook verspreid worden over een paar maanden of jaren. Het overeengekomen bedrag wordt dan vastgesteld met een looptijd en op die manier kunt u een auto kopen op afbetaling zonder tussenkomst van het BKR.

Auto kopen op afbetaling zonder BKR

Er is nog een laatste optie om een auto op afbetaling te kopen zonder BKR. Daarvoor dient u gebruik te maken van de buitenlandse bank. Deze banken hebben geen toegang tot de gegevens van het BKR in Nederland en zij kunnen dus ook niet nagaan of u al schulden heeft. U kunt zo dus sneller geld lenen en een auto kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *