Tweedehands auto op afbetaling

Tweedehands auto op afbetaling

Als u een tweedehands auto koopt, dan is dat vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe auto. Het kan u echter toch veel geld kosten. Daardoor kan het erg verleidelijk zijn om een tweedehands auto op afbetaling te kopen. Hierdoor kunt u dus wel een erg mooie auto rijden, maar hoeft u niet eerst duizenden euro’s te sparen om hem in een keer te betalen.

Tweedehands auto op afbetaling kopen, kan dat?

Is het verstandig om een tweedehands auto op afbetaling te kopen? Deze vraagt kunt u zichzelf stellen. U heeft bijvoorbeeld iedere maand ruimte om een deel te betalen, maar u kunt niet in een keer het volledige bedrag betalen. Dan kan een tweedehands auto op afbetaling kopen een goede optie zijn. Er kan dan namelijk én in een andere auto worden gereden én u kunt iedere maand een bedrag betalen wat u kunt missen. U moet er wel aan denken dat de looptijd van de afbetalingsregeling vaak een paar jaar is, zeker voor een jonge tweedehands auto. U moet er dus iedere maand, gedurende een paar jaar, wel rekening mee houden dat u honderden euro’s per maand moet betalen voor uw auto.

Toch een tweedehands auto kopen op afbetaling

U moet er goed over nadenken of een tweedehands auto kopen op afbetaling in uw situatie mogelijk is. Mocht dat zo zijn en u kunt iedere maand een bedrag missen, dan kan dat een oplossing zijn. Maar u kunt er ook aan denken hoe de situatie over twee jaar is. Misschien kunt u dan wel in een keer het bedrag betalen. Mocht dat zo zijn dan kunt u ook wachten, tenzij u nu echt een andere auto nodig heeft. Weegt u daarom de voordelen en de nadelen tegen elkaar af, zodat u een verstandige keuze kunt maken als het gaat over een tweedehands auto kopen op afbetaling.

Op VandaagVerkopen.nl kunt u uw auto verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *