Shortlease auto

Shortlease auto

U heeft tijdelijk geen auto tot uw beschikking en zoekt een eenvoudige manier om de komende periode toch mobiel te zijn? Het OV is helaas niet altijd een optie en vaak maar een tijdelijke oplossing. Hoe lost u dit probleem dan op? Een shortlease auto is in een dergelijke situatie een goede uitkomst. Shortlease geeft u namelijk de mogelijkheid om voor een korte periode een auto te leasen, waardoor u niet hoeft te vrezen voor het verliezen van uw mobiliteit.

Shortlease is het nieuwe leasen

U hoeft tegenwoordig vanzelfsprekend niet meer helemaal naar een autodealer om te kijken wat de mogelijkheden in uw geval zijn. U kunt bij veel leasemaatschappijen eenvoudig online kijken welke auto het beste bij u past. Zo bespaart u tijd en veel gedoe.

Shortlease heeft meer voordelen

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om bij een aantal maatschappijen na een maand uw contract al dagelijks op te kunnen zeggen. Zo wordt dus perfect ingespeeld op de wens voor een tijdelijke auto, zonder dat u precies hoeft te weten hoe lang u deze nodig zult hebben. Zo kunt u na een maand gewoon per dag beslissen of u de auto nog nodig hebt of niet. Bovendien hoeft u uzelf meestal geen zorgen te maken over eventuele bijkomende kosten. Zo hoeft u in principe alleen een vast bedrag per maand en uiteraard de benzine te betalen.

Tot slot over de shortlease auto

Het kiezen voor een shortlease auto heeft dus veel voordelen. U heeft lage kosten en kunt tijdelijk aankijken hoe lang u de auto nodig heeft. Perfect voor als u zelf even geen auto heeft. Probeer wel altijd even een kleine inschatting te maken van hoe lang u de auto ongeveer nodig heeft. Als de kans groot is dat u je de auto toch voor langere tijd zult gaan leasen, kunt u immers beter even bij het normale lease aanbod kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *